Söndag / Karlskrona / Marinmuseum

Söndag i punktform


Marinmuseum
Igår besökte vi Marinmuseum i Karlskrona. Jag har inte varit där sedan 2013 och innan dess 2007. Barnen var även där 2015 med sin farmor och farfar och då såg de även ubåtarna. Ubåtshallen öppnade 2014. De var kul att få se ubåten Neptun. Den är 50 meter lång och väger 1000 ton, den användes mellan 1980 och 1998. Det var kul att vara på museum med sonen och min mamma var också med oss. Sonen verkade se allt med nya ögon. Nu är han 19 år, han var ju bara 11 år när han var där sist.

Lunch
Idag åt vi tillsammans med min mamma och min bror och hans familj. Det var mysigt att träffas! Efteråt blev det fika på mammas balkong. Sedan har jag varit på min söndagsträning.

Normaltid
Det är mörkt när jag stiger upp nu och senare i denna månaden är det mörkt även när jag ska köra till jobbet. Hade vi haft normaltid nu så hade det varit ljust en timme längre! Solen går inte upp förrän omkring åtta på sista dagen med sommartid 28/10 och sedan vid ca sju efter vi har ändrat till normaltid. Jag tycke att vi ska ha vintertid som normaltid året om! Men det verkar vara en dryg process.

Yoga
I morgon ska jag börja på yoga. Det är en yoga-klass som är inspirerad av Space M Yoga. Det är en fortsättningskurs på det jag var med på hösten 2018.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.