Söndag / höstlov / kycklinggryta med tomater

sondag
sondag
Höstlov
Barnen har varit hos sin mormor och morfar och lekt med sin kusin. De har varit hos farmor och farfar. Sedan tog farmor och farfar med sig barnen till deras andra två kusiner i Blekinge där de också har sovit över. De besökte ubåten på Marinmuseum i Karlskrona.

Halloween
Vi har inte firat och vi har inte heller haft besök av några utklädda barn detta året. Godis har vi dock ätit!

Trött
Denna veckan har jag varit så trött att jag har lagt mig en timme tidigare än jag brukar. Men så är det också första veckan efter vi ändrade om klockorna.

Engineered
Viasat Explore har ett program Engineered, som handlar om hur saker och ting tillverkas. Golfbollar, däck, gitarrer och allt möjligt. Det är väldigt lärorikt. Lilleman har fått upp ögonen för det också nu.

Nötbollar
Jag gjorde nyttiga ”chokladbollar” fast utan choklad, enligt detta receptet. De innehåller nötter, dadlar, soltorkade mullbär, citron, kokos, vanilj. Ett väldigt bra mellanmål att ta till när man kommit hem från jobbet. När man är som tröttast, innan det är dags för kvällmat/middag.

Kycklinggryta
Jag gjorde en kycklinggryta igår. Det var krossade tomater som bas med vitlök, oliver, citron och dragon. Till det hade jag sparris med ost och så kokade vi ekologiska svenska kvarngryn.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.