Söndag / yoga / glasögon

sondag

sondag
Höst
Det har varit en blåsig helg med stormen Knud. Fast inte så stormigt här som vid kusten förstås. Det regnade rejält i fredags och igår. Solen har visat sig också.

Yoga
Veckan började med Yoga. Jag ska vara på Yoga Slow några måndagar framöver nu. Lugn andning och stretch-övningar. Välbehövligt.

Mönster
Jag invigde mina blommiga byxor från H&M (samarbetet med GP & J Baker) denna veckan. Tösen kallar dem för Harry Style(s) byxorna.

Glasögon
Jag var på synundersökning, synen har försämrats litegrann så jag beställde nya glasögon. Till min progressiva valde jag samma båge som tidigare, från Silhouette. Så har jag från och med nu även ett par glasögon som passar vid datorn. Samt ett par enkelslipade kontrasthöjande solglasögon från Ray-Ban som jag främst kommer att ha i bilen.

Satsumas
Säsongens första satsumas för mig denna helgen. Syrliga och goda!

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.