Barbie

Foto: Nilla Tankebubblor.

Bättre sent än aldrig! Så är det faktiskt med denna filmen. Jag är glad att jag har sett den! Det känns som om det tillhör allmänbildningen att ha sett den. Men det är inte lätt att recensera den. Den är en äventyr, fantasy, komedi. Det känns som den vill så mycket på en gång och kan upplevas som lite spretig och konstig. Men den är både rolig och allvarlig. Många glada skratt och många funderingar. Och girl power! Man gillar Greta Gerwig. (Här finns spoilers PopBuzz.) Det är bra musik också! Kolla efter Barbie movie soundtrack playlist. Låtar med Dua Lipa, Ava Max, Billie Eilish, Ryan Gosling m fl. Så härlig och bjussiga alla skådespelare är också. Denna filmen vill du ha sett! Jag var inte så mycket för dockor som liten. Jag lekte med Barbie-dockor hos en kompis, jag hade inte några egna. Denna filmen kan du se alldeles oavsett! 🙂
(Man måste kunna se humorn 😉 och man måste kunna se allvaret!)

Dagens låt: Ava Max – Not your Barbie girl

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.