Fem en fredag / antingen eller / solnedgång

Foto: Nilla Tankebubblor 2021.

Fem en fredag v.16 antingen eller

 1. Vill du hellre laga mat eller ta hand om disken?
  Det brukar vara min raring som lagar maten nu för tiden. Jag diskar. Det funkar bra.
 2. Går du hellre på en aktivitet utomhus eller inomhus?
  Utomhus är trevligt, till exempel cykelutflykt. Jag gillar utomhus när det är fint väder. Inomhus finns också mycket kul att göra.
 3. Handlar du hellre online eller i affär?
  Jag shoppar helst i butik. Jag gillar att titta och känna och prova och prata. Jag handlar gärna i butikerna men ibland räcker utbudet inte till, när jag vill ha något lite unikare och ovanligare.
 4. Titta på soluppgång eller solnedgång?
  Soluppgång är fint men det är solnedgång också! På sommaren ser jag fler solnedgångar än soluppgångar. På vintern ser jag helt ljuvliga soluppgångar på väg till jobbet. På bilden är det en solnedgång från oktober 2021.
 5. Väljer du upplevelser under en semester eller göra ingenting?
  Upplevelser är det rätta svaret! Behöver man vila upp sig efter jobbet så jobbar man för mycket (Läs tips på Jobbland). Sanningen är väl att jag gärna vilar och gör ingenting, för att sedan få ångest över att hela semestern har gått utan att vi har gjort någonting roligt. Semestern brukar börja med ärenden, att fixa saker hemma, tömma tvättkorgen. Sedan tar jag det lugnt i några dagar. Gärna så länge att jag blir uttråkad. Och då! Då blir jag sugen på att åka iväg och göra saker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.