Söndag / cykelutflykt / rabarber

Söndag i punktform


Cykelutflykt
Vi hade en trevlig dag tillsammans igår, tjejgänget och jag! Vi cyklade en runda på 4 mil tillsammans. Lunch och fika längs vägen och paus för fotografering. Det var tio år sedan vi cyklade sist. Så vackert i naturen nu med vitsippor och bokskog. Nu är jag rejält öm i sittbenen. Träningsvärk i låren, jag fick gå upp och massera mig med magnesiumolja i morse.

Rabarber
Det var dags för årets första rabarberpaj i fredags, till efterrätt. Först grillade vi hemburgare. Våra föräldrar kom och en kompis till sonen var också med. Skönt soligt väder.

Solnedgång
Dottern älskar att fota solnedgångar! Vi gjorde det tillsammans i tisdags. Härligt att vara ute på en kvällspromenad i naturen.

Tidningar
Jag läser tidningar på Readly. Några som jag har bra intervjuer och reportage är Land och Icakuriren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.