Eurovision 2022

Eurovision i Turin, Italien. Första semifinalen sänds på tisdag 10 maj och den andra på torsdag 12 maj. Sveriges Cornelia Jakobs är med på torsdag. Finalen är på lördag 14 maj klockan 21.00.
Jag har lyssnat lite grann på den officiella Spotify-listan och jag tycker att det är hög klass på låtarna. Men jag har svårt med att tippa någon vinnare. De som ligger bra till är Norge, Irland, Österrike, Storbritannien, Frankrike, Spanien, Grekland, Estland, Armenien, Rumänien m.fl. Det ska bli intressant att se hur det går för Ukraina.

Tillägg 13/5: Sverige har kommit vidare till final! Det var sådant jubel i arenan när hon skulle uppträda. Gåshud! Sverige är en favorit i finalen. Jag gillar även Storbritannien, Frankrike, Italien, Spanien, Estland, Norge, Finland.

Eurovision har verkligen blivit bättre och bättre på senare år. Länderna tar det mera på allvar nu och skickar bra bidrag. Det är en sådan stor scen att synas på och artisterna ser potentialen i att vara med!

Lila efter juryns röster. Orange är slutresultatet.

2 kommentarer

    1. Eurovision har verkligen blivit bättre och bättre på senare år. Länderna tar det mera på allvar nu och skickar bra bidrag. Det är en sådan stor scen att synas på och artisterna ser potentialen i att vara med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.