Söndag / solnedgång / finhöst

sondag

sol
 
Solnedgång
Det har fotats solnedgångar denna veckan. Här var det dottern som fotade och jag som sakta körde bilen! Solen går ner strax efter klockan 18 och det gäller att vara ute vid rätt tid. Detta var i måndags. Efter att vi hade varit och fikat på kanelbullens dag.

Matta
Sonen har ny fått en ny matta till sitt rum. Den heter modern Wilton heatset Polar grå. Den är jättemjuk och den blir ”mönstrad” när man går på den.

Utsikt
I fredags åkte vi till en fin utsiktplats för att fota solnedgången igen. Dotten gillar att fota både digitalt och analogt. Hon har lånat kameror från både sin morfar och sin farfar. Och gillar att framkalla filmrullar i fotoaffären. Numera kan man få bilderna framkallade både på papper och få dem i ett mail.

Finhöst
Det är som vackrast just nu! Det har varit fint väder denna veckan och löven har så härliga färger. Vi tog en promenad på stan igår, dottern och jag. Det var många som njöt av det fina vädret. En härlig promenad i skogen med min man i fredags blev det också.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.