Fem en fredag / ruta / TV

Foto: Nilla Tankebubblor.

Fem en fredag v.4 ruta elisamatilda.

 1. Vad tittar du helst på?
  De filmer/serier jag gillar bäst är kärlek, drama, komedi, dokumentär, barnfilmer. Jag är allätare och gillar det mesta (bara det inte blir för blodigt eller för overkligt. Skräck och fantasy är nog det jag gillar minst.) Jag gillar mycket att titta på brittiska serier t ex Kustpärlans hemligheter, Barnmorskan i East End, Morden i Midsomer, Downton Abbey. Andra serie jag kan tipsa om är Vänner, Sex and the city, Bates Motel och Gilmore Girls, Sex Education, Peaky Blinders, Poldark, Homeland,
  Hemma igen (Australisk passionsfylld dramaserie som utspelar sig på 1950-talet.)
  Les Revenants (Gengångare) en fransk dramaserie från 2012 som jag gillade mycket.
  Personer i tv-serier som man haft en ”crush” på 🙂
 2. Vad tycker du är tråkigt på tv?
  Det blir sällan sport och dokusåpor för min del. Inte Paradise hotel och sånt.
 3. Vilken streamingtjänst eller kanal används mest hos dig?
  SVT play och TV4 play. Vi har även Netflix, HBO max och Disney+. (Vi har precis pausat Allente.)
 4. Vad skulle du byta ut TV:n mot?
  Att ligga i soffan och kolla på TV är så skönt! Min andra favoritplats är här vid min stationära dator. Jag gillar att läsa bloggar i datorn, jag skulle inte vilja göra det på mobilen. Surfplattan har jag mest till att läsa tidningar på. Att läsa böcker och att lyssna på poddar blir inte av så ofta för mig just nu.
 5. Vad tittade du på senast?
  Fool me once. En brittisk TV-serie på Netflix i 8 delar. Crime, drama, mystery.
  Den svenska konsten att döstäda på SVT.
  Karin och Carl Larsson på SVT. Jättebra!
  Renées brygga på TV4.
  Stjärnorna på slottet SVT. Mycket fina avsnitt!
  Bäst i test på TV4.
  Jag och min far (Magnus Uggla och hans dotter Agnes) SVT.
  Sveriges Historia SVT.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.