Welify / Massage för ländryggen

Foto: Nilla Tankebubblor.

”TENS, rödljusterapi och infravärme. Tre kraftfulla teknologier som arbetar tillsammmans för direkt och långvarig smärtlindring. Smidigt verktyg för egenbehandling av ländryggsbesvär. 6 olika massagelägen, 20 styrkenivåer och 3 värmelägen, kan du anpassa NovaBelt precis efter dina behov.” Welify Nova-Belt.

Min raring köpte sig detta bälte för att behandla sin ländrygg. Även jag tycker att den är väldigt skön att värma och massera ländryggen med när man kommer hem på kvällen. Idag tränade jag, duschade, åt middag och sedan satte jag mig i 15 minuter med denna på ryggen. Det känns som om jag vill ha den en stund varje kväll från och med nu!

3 kommentarer

  1. Vilket bra tips! Jag har vanligtvis inte ont i ryggen, men lite möra blir vi alla då och då. IR-matta har jag länge suktat efter, men får nöja mig med att njuta det någon guldstund här och där då jag får lymfmassage…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.