Fem en fredag / till ända

Foto: Nilla Tankebubblor 2015.

Fem en fredag v.26 till ända

 1. Vad var sist på din senaste inköpslista?
  Vi handlar oftast på Ica. Där kan man skapa sin inköpslista i appen. ”Du kan använda mobilens kamera för att scanna av streckkoden på varor du vill lägga till i inköpslistan! Du kan se och checka av dina listor när du självscannar. Inköpslistan sorteras efter kategori och butik.” Det som står sist på listan är alltså det som man kommer till sist i butiken, det vill säga godiset. I mitt fall Choklad Mörk 74% ICA Selection. 🙂
 2. Vad sa du senast att du aldrig kommer göra igen?
  När jag åkte Helix på Liseberg 2015 så sa jag efteråt att det var sista gången jag åkte berg-och-dalbana. Jag har inte ändrat mig.
 3. Vilken tv-serie eller film såg du senast klart?
  Jag har inte kollat på tv sedan i tisdags och då såg jag först Allsång på Skansen (Pernilla Wahlgren äger! 🙂 Bra program. Se det!) och efter det Morden i Midsomer. (Lika skruvat som vanligt, men trots det är det ett så mysigt program att titta på.)
 4. Vad tog senast slut hos dig?
  Jag åkte till affären för att köpa grekisk yoghurt igår.
 5. Hur avslutar du ett samtal?
  Den jag pratar oftast med i telefon är mamma. Vi säger –Heeej! Sedan är det min dotter och vi säger lite olika men oftast –Hejdå! Till min man säger jag –Puss hej!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.