Söndag / Midsommar

Söndag i punktform


Trädgården
Det finns lite grön gräsmatta på norrsidan intill huset. (och under träden.) Annars är det helt gult och det har det varit i över en månad nu. Idag har vi klippt häcken. Det var lite väl varmt att göra det i 24 grader. Men på eftermiddagen hade det varit ännu varmare. Nästa vecka ser det ut att komma regn.

Midsommarlunch
Vi åt nypotatis, köttbullar och gräddfil med gräslök i år. Raringen hade köpt löksill i glasburk istället för matjessill. Men han tog lite av den själv. Det gick bra ändå. Köttbullarna var hemmagjorda! Detta blev vår lunch både fredag och lördag. Lördagen tillsammans med min mamma. Då åt vi även ostkaka med jordgubbar och grädde.

Midsommarafton
Vi cyklade iväg till våra vänner på kvällen. Där blev det mat och dryck och samtal. Vi var tre från vår familj och två från deras detta året. Plus en jobbarkompis. Vädret var varmt och soligt.

2 kommentarer

  1. Låter som ni haft det superhärligt! 🙂 och att kunna cykla iväg till vänner så där, det är verkligen en känsla av sommar tycker jag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.