Liseberg 2015

liseberg
 
liseberg
 
Så var det då dags för Helix! Den var ju inte färdigbyggd förra gången när vi var på Liseberg 2013 förrförra året. Så det första vi gjorde var att åka den. Vi stod inte och tittade på den i förväg utan vi gick direkt till kön. Jag hade helt enkelt bestämt mig! Jag är glad att ha det avklarat. Det var väl ingen njutning precis. Man ser på vårt foto, som vi köpte, vad alla tyckte om sin första åktur i Helix. Jag ser skräckslagen ut! Lilleman sitter bredvid mig och ser väldigt tveksam ut. Medans P och tösen som sitter framför oss ser väldigt glada ut! De andra tre i familjen åkte den en gång till på eftermiddagen.
 
Resten av dagen tog jag det lugnt med åkturerna. Jag tyckte att jag hade gjort mitt, så jag strosade runt i affärerna och så tittade jag på de andra som åkte fler grejer. Det är roligt att titta också, speciellt på Kållerado. Så kul att se folk skrika och bli blöta 🙂 Det var en hel del människor och långa köer till det mesta. Det kom en liten regnskur annars var det uppehåll och solsken. På kvällen uppträdde Status Quo på stora scenen.


Dagens låt: Status Quo – What you’re proposing

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.