Fem en fredag / retro / CD skivor

Fem en fredag v. 49: Retro.

 1. Vilken var den senaste fysiska bok du köpte?
  Jag köpte boken Fejkmaten av Ann Fernholm i augusti detta året. Jag har även köpt Fertilitetsförståelse av Jenny Koos detta året. Bra böcker! Men jag köper inte alls mycket böcker nu för tiden. Jag läser bloggar och så läser jag mycket tidningar på Readly. Jag läser inte skönlitteratur så ofta just nu. Jag har tänkt att låna böcker nästa gång läslusten faller på. Billigare och så slipper man förvara dem sedan.
 2. Vilken CD lyssnade du senast på?
  Jag tror att den sista CD-skivan jag köpte var Absolute Acoustic 2012. Och innan det var det kanske Winterland med Sarah Dawn Finer och Doo-Wops & Hooligans med Bruno Mars. Så det kan ha varit någon av dessa jag lyssnade på senast.
 3. När tittade du senast på DVD?
  Jag köpte boxen med alla Harry Potter-filmerna 2011. Det dröjde ett tag tills barnen blev intresserade (och gamla nog att se alla 8). Nu har de sett dem och speciellt dottern har sett dem flera gånger om! Hon och jag såg på dem detta året.
 4. Hur längesen var det du pratade via fast telefoni?
  Jag kommer inte ihåg, kanske 5-10 år sedan. Jag köpte min första smartphone 2012 så det var nog efter det. Men det känns länge sedan.
 5. När använde du senast kontanter?
  Jag kan inte minnas. Det kan ha varit att jag tog ut pengar i Bankomaten till att gå på marknad eller torghandeln kanske runt 2016.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.