Favoritpryl just nu…

favoritpryl
En bloggutmaning från [room] by Sofie: Vilken är din favoritpryl just nu?
Det ärliga svaret på den frågan från mig, material girl, är min nya leksak; min smartphone! Innan jag köpte den hade jag en mobiltelefon från 2006 så det var kul att få en ny 🙂 En av min andra favoritprylar just nu skymtar ni i bakgrunden; ljusstaken Kubus. De mysiga speldosorna hittade jag på Bokia.

Fler bloggare som är med på utmaningen är:
Lena som visar sin stol. Kati med sina utemöbler. Amanda visar lampan Väte från Ikea. Erica visar tavlor. Anna visar sin fina blå kanna. Lisbeth förvaringsboxarna Kassett. Emma har en fin gungstol. Irene visar sin 2-kilosvikt! Sofia gör egna pom-poms. Jessica visar härliga gula väskor. Frida visar sin arbetsbänk med vacker utsikt.

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.