Söndag / tulpaner / recept

Söndag i punktform


Middag
Jag lagade Gorgonzolatoppad kyckling med päron och valnötter. Jag hade tre kompisar som kom över på middag och mello. Efterrätten blev kakan Baka onsdag skär torsdag, recept från Cake by Mary.

Cookies
Ett annat trevligt recept som jag har bakat är Subway Cookies med recept från Camilla Hamid.

Snö
Som jag skrev innan så har veckan varit låg. Jag har velat träna men inte orkat. Viktigt att lyssna på kroppen. Helgen har i alla fall varit bra. Vädret har varit snöigt och det ligger snö på marken. Det är fint med snö på marken men inte på vägen.

1 kommentar

  1. Sparar genast ner alla recepten. Kycklingreceptet låter ljuvligt. Jag får nog också bjuda hem några kompisar och bjuda på det, för ingen mer än jag gillar gorgonzola i familjen… Men choklad och cookies gillar vi allihop!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.