Selfie / om TV / program och serier

Mr Bean testar hotellsängen. YouTube.

Vi skrev ju nyligen om TV-program i Fem en fredag. Så jag ska försöka att göra detta inlägget som ett komplement och inte en upprepning. Här kommer dagens selfie från Klimakteriehäxan:

 1. Det programmet vill jag aldrig missa
  Carina Bergfeldt och Svenska Nyheter! Vem bor här? och Husdrömmar. Jag gillar även Bytt är bytt, Renées brygga och Antikrundan. Jills veranda. Din Hjärna med Anders Hansen på SVT. Jag tittar inte så ofta på sport men något som jag har följt alla säsonger är Mästarnas Mästare.
 2. Det programmet borde verkligen läggas ner!
  Jag vet inte… men det kan säkert rensas bort en hel del dokusåpor typ Big Brother.
 3. Det programmet glömmer jag aldrig
  Hemma igen (Australisk passionsfylld dramaserie som utspelar sig på 1950-talet.) Det var så roligt eftersom vi var några stycken på jobbet som följde det samtidigt! Likadant med Poldark! Och även Vår tid är nu på SVT. Downton Abbey är ju verkligen en favorit också!
 4. Den serien rekommenderar jag
  Den svenska konsten att döstäda på SVT. The Crown var mycket bra! Atlantic Crossing är också bra apropå kungligt. Gilmore Girls och Emily in Paris är favoriter! Eller varför inte Macken som jag såg om igen nyligen och som jag gillade mycket när jag var liten. Pang i bygget var kul! NileCity! Och Gäster med gester. Mr Bean är ju så rolig också!
 5. Den serien varnar jag för
  Jag vet inte, jag börjar sällan kolla på något som jag sedan kommer på att jag inte gillar.
 6. Det ”tv-ansiktet” borde få lite ledigt
  Här hittade jag bilder på några som har varit med ett tag: Femina. Kul!
  Jag tittar mest på sådant jag gillar. Jag väljer mina program aktivt istället för att bara låta TV:n stå på. Så jag är nog ganska så tolerant, för jag har varken tröttnat på Babben Larsson, Tareq Taylor eller Farah Abadi. Inte ens Fredrik Lindström eller Pernilla Wahlgren. 🙂

5 kommentarer

 1. Programmen du uppgett på första frågan håller jag verkligen med om att de flesta är bra även om jag inte gråter om jag missat något en gång. Vem bor här och Husdrömmar tittar jag inte på, men Carina B är nog ett program som jag ogärna missar. Och visst är dt så att man ju tittar på sånt man gillar annars använder man av/på-knappen. Ha en fin vecka!

 2. Det där med att använda av-och-på-knappen är ju väldigt smart, för varför ska man titta på sånt man ogillar tämligen omedelbart? Men bland det du gillar håller jag med riktigt flitigt. ”Vår tid är nu” var en höjdare och ”Downton Abbey” överträffar det mesta, inte minst för klädernas skull! Roligt att du hänger med!

 3. Här rabblar du många gamla godingar som jag glömt bort, framför allt Poldark och Downton Abbey. Pang i bygget skrattade mitt ex halvt ihjäl sig åt, själv var jag inte lika begeistrad. Men tänk så många tv-minnen man har. Jag gör som du, väljer noggrant , ser aldrig linjär tv utan går direkt på play.kanalerna och väljer bland dem jag prickat för.Så himla smidigt att inte behöva passa tider.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.