Drakens år / trädraken / månkalender

”Kinesiskt nyår infaller i samband med nymåne under perioden 21 januari till 20 februari i den gregorianska kalendern.” 2024 är drakens år. Wikipedia.
Här kan du se månkalender under februari 2024 per dag. Och månens lägen under 2024.

”Generellt sett är drakens år förknippat med förändringar, framsteg, framgång och lycka. År 2024 är trädrakens år. Trä symboliserar inte bara tillväxt och utveckling, men även flexibilitet och förmågan till anpassning. Draken i kombination med det närande träelementet, ger dig förutsättningar för utveckling och förbättring. Det är också den perfekta tiden för att lägga grunden för långsiktig framgång.”

Istället för att grubbla över dina brister och misslyckanden under det gångna året, tänk positivt, identifiera dina styrkor och fokusera på dina prestationer. Tillåt dig själv att erkänna vad du är bra på och vad du har uppnått, så stärker du ditt självförtroende och möter det nya året med rätt inställning.” Unna.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.