Fem en fredag / glada timmen

Foto: Nilla Tankebubblor 2013.

Fem en fredag v.46 glada timmen

 1. Vilken tidpunkt under dagen är du vanligtvis mest glad?
  På hela veckan så är det när jag vaknar på lördagen och har fått sova tills jag vaknar utan väckarklocka! Ja, vad skönt med en helgmorgon och en helt fri dag framför sig! 🙂 Jag är också glad efter ett avklarat träningspass. På vardagar är jag som gladast när allting är färdigt för dagen och jag får lägga mig i tv-soffan!
 2. Var någonstans umgås du helst?
  Jag gillar att gå ut och promenera. Jag gillar att äta på restaurang. Hemma hos andra eller hos mig själv är skönt att vara. Jag gillar när det inte är för högt ljud omkring mig.
 3. Vad tycker (eller tyckte) du om att umgås med kollegor?
  Jag gillar mina kollegor och vi har roligt på jobbet. Men vi brukar inte umgås på fritiden.
 4. När testade du senaste något nytt att dricka (alkohol- eller alkoholfritt)?
  Jag provar lite olika ört-te från Yogi Tea och Pukka.
 5. Vad gör du helst efter en riktigt lång dag?
  När jag kommer hem från jobbet byter jag om och så lägger jag mig raklång på sängen i ett mörkt rum och blundar i nio minuter. Sedan tar jag på mig träningskläderna och åker iväg på ett gruppträningspass. Eller så tar jag fram mobilen och scrollar en stund på Instagram. 🙂
Publicerat den
Kategoriserat som Fem en fredag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.