Söndag / Tylösand / Göteborg

Söndag i punktform


Semester
Detta är vad jag har njutit av den andra semesterveckan. Mängder med nya saker i Göteborg. Skeppet Götheborg med guidad visning var extra roligt. Och att besöka nya Grand Curiosa Mei Rose rooftop bar och Café Agnes. Att äntligen bada i havet och sola i Tylösand.

Sola
Det är semester. Det är ganska så mulet väder. I torsdags lyckades jag att sola i ca 20 minuter innan solen gick i moln. Men fick jag sola i lugn och ro? Nej, i samma stund som jag ska sola i trädgården, då ska grannarna klippa gräset. Har de inte hört talas om robotgräsklippare? 🙂

Tylösand
Idag fick jag sola en stund i Tylösand. Och bada i havet! Som jag har längtat efter ett salt bad! Det var 18 grader i vattnet och 20 i luften. Det blåste sydvästliga vindar. Inte så mycket folk. Vi njöt!

Göteborg
Vi åkte till Göteborg i helgen. När vi besökte Haga tog vi en bild av Sommar i Haga. Förra gången som vi var där var det Jul i Haga 2021. Mera om Göteborg i ett kommande blogg-inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.