Söndag / Göteborg / Liseberg

Söndag i punktform
Jul på Liseberg 2021 med äkta snö.
Vackert med många lampor som lyser.
Slänggungan. Foto: Nilla Tankebubblor.

Göteborg
Jag var i Göteborg denna helgen med min man och min dotter. Vi har bott helt okej på Scandic Opalen. Först mötte vi upp våra goda vänner på Nordstan för lite shopping och lunch på Pizza Hut.

Liseberg
Sedan tog vi den gamla fina spårvagnen till Liseberg. Det blev till att traska runt i den göteborgska snömodden. Inne på Liseberg började vi med Jukeboxen för där jobbade just dotterns gamla klasskompis. De som hade åkpass, för de karusellerna som var öppna, var maken och dottern. Vi andra tyckte mest att det var mysigt att gå runt och titta.

Kallt
Det var så vackert, och extra fint och juligt blev det ju med äkta snö. Men när fingrarna började domna bort var det dags att gå hem. Vi hann i alla fall med att dricka varm choklad och äta våffla, besöka tomtelandet och köpa marknadsgodis. Det var en hel del folk att trängas med.

Haga
På söndagen besökte vi de mysiga butikerna på Haga Nygata. Vi åt köttbullar till lunch på Bistro Hemma Hos. Det blev en och annan julklapp shoppad och även en inflyttningspresent till våra vänner som vi besökte efteråt. De har en lägenhet i Kallebäck.

Göteborg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.