Kosttillskott 2

KSM66 är något som jag har börjat med denna hösten. Jag blev rekommenderad det i hälsokostaffären på tal om klimakteriet. Holistic är ett märke som jag har hållit mig till länge. Chlorella innehåller typ allt. Jag har även B-vitaminer därifrån med mera. Nordic Kings gräsbetad nötlever har jag köpt i ca ett år. D-vitamin brukar jag köpa till vintern. Detta året provar jag ett, för mig, nytt märke som heter Upgrit. Och så behövs magnesium. Magnesiumglycinat, magnesiummalat och magnesiumcitrat är det jag vill ha tror jag. Mest malat kanske. Jag varvar Holistic och Helhetshälsa här.

Läs mera om vilka kosttillskott jag brukar ta och varför i mitt förra inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.