Söndag / snö / Lego

Söndag i punktform

Snö
P gjorde en lykta av snöbollar som jag möttes av när jag tagit mig hem genom snövädret i måndags. Snön har stannat kvar hela veckan och det har kommit mera. Enligt prognosen ska det vara minusgrader de närmsta tio dygnen. Idag tog vi en promenad i snölandskapet.

Granen
Vi tog ju hem en gran förra helgen. Den står nu i uterummet med lampor i och lyser så fint om kvällarna. Det är inte säkert att vi pyntar den mer än så. Det är mysigt med granen, granrisbrädan, ljuslyktan och så julstjärnan i fönstret när man kommer hem.

Fredagen
Mamma och jag lunchade och julshoppade tillsammans i fredags. Så mysigt att gå runt i affärer i juletid och det är så fint dekorerat i stan.

Lego
Raringen och jag var och köpte julklappar. Jag gick runt och tindrade med ögonen på leksaksaffärens Lego-avdelning! Det finns Super Mario-Lego, Harry Potter-Lego och kolla in denna Vespa från Lego-icons.

Lördagen
På kvällen träffade jag mina kompisar i ”tjejgänget”. Vi åt på en ny restaurang, jag åt röding och sedan kladdkaka. Vi hade julklappsbyte, jag gav bort ett doftljus med ett smycke i och fick glögg och pepparkakor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.