Söndag / god mat och trevligt sällskap

Söndag i punktform


Tulpaner
Nu har tulpanerna slagit ut ännu mera. Denna bilden är från idag. Pärlhyacinterna blommar också i rabatten. Det är bra när våren går sakta. Jag vill att den ska vara i tre månader innan det byter till sommar.

Solsken
Vi satt och åt middag i uterummet igår kväll. Solen ligger på och värmer upp. Jag var utomhus och planterade om några krukväxter. Det blåste kallt men var skönt när det var sol och lä. Igår var jag på zonterapi fotmassage. Det är en så skön behandling.

Presenter
Knäckebröd som det stod Ernst på. Pappservetter som liknar textil i kritstrecksmönster från Axlings. De finns i många fina färger. Handtvål Ava och handkräm från Hemtex. De mönstrade servetterna och värmeljusen är från Hemtex.

Vänner
Jag var ute och åt en god lax-sallad med Mia i onsdags. Så mysigt att ses! ❤️ På fredagen var det tjejgänget som sågs och firade lite. Åt gott och hade quiz med mera. En bättre vecka! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.