Luktärter / dags att så

i trädgården idag
Foto: Nilla Tankebubblor 2023.

Bilden visar mina svärföräldrars trädgård där jag fick plocka buketter förra året. Jag har inte sått några luktärter själv någon gång. Men om det ska ske så är det nu. (…eller egentligen förra veckan.) Hur gör man då? Jo, här hos Hanna Wendelbo har jag hittat allt man behöver veta. Tipsen, och fröerna, kommer från Cecilia Wingård i Brantevik.

Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

2 kommentarer

  1. Luktärter är barndom för mig. Jag fyller år vid midsommar och jag fick alltid en bukett ljusblå luktärter när jag fyllde år. 🙂 Aldrig haft i min egen trädgård. Kanske dags? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.