Fem en fredag / visuellt / veckan

Foto: Nilla Tankebubblor.

Fem en fredag v.11 visuellt

 1. Hur ser en vecka ut visuellt när du tänker på den?
  Veckan börjar med att väckarklockan ringer 5.20. Jag jobbar i fem dagar, fredagen är lite kortare. På måndagen blir det vila eller en promenad. Sedan så landar jag i tv-soffan. Tisdagen kanske ett dans-pass. Onsdagen är det träning. Torsdagen börjar det bli dags att ta tag i att städa och handla. Fredagen blir det en stund här vid datorn. Lördag innebär veckans första sovmorgon! På lördagar vill jag vara social och träffa vänner. På söndagar vill jag ha egentid och träning och yoga.
 2. I vilken ordning sätter du på dig kläder?
  Det är nog lite olika varje gång. Jag brukar börja med trosor och sedan bh, tröja, byxor och strumpor. Jag brukar ta på mig höger strumpa först.
 3. Vad packar du för mycket av vid en kortare resa?
  Inte särskilt mycket om man jämför med andra tjejer. Men alltid för mycket enligt min man. En vill ju såklart ha med lite extra av underkläder till exempel.
 4. Hur ser din tvättstugerutin ut?
  Vi bor i hus med egen tvättmaskin och torktumlare i en tvättstuga. Jag delar upp tvätten på flera dagar eftersom annars har jag inte plats för att torka allt. Jag torkar kläderna på galgar och på en torkställning. Det som brukar tumlas är handdukar och sängkläder. Att stryka har jag så gott som rationaliserat bort. Kläderna torkar bra på galgar och byxorna på byxgalgar där de hänger utan veck. Skjortor använder vi inte regelbundet, det är mest det jag brukar stryka när jag väl stryker.
 5. Hur ser dina bokhyllor ut?
  Det är bokhyllor som heter Billy. I dem finns det böcker och fotoalbum och pärmar. Min man har mer skönlitterära böcker och jag har mer av faktaböcker. Jag läser gärna men jag känner inte att jag behöver äga så många böcker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.