Söndag / Tylösand / tvättmaskin

sondag

strand
Tylösand
Det var en fin dag igår! Solsken och salta bad var precis vad jag behövde! Huvudet i skuggan där under det randiga parasollet. Dottern följde också med oss. Efteråt glass på Riccardo’s.

Tvättmaskin
Vi åkte och köpte en ny tvättmaskin i torsdags. Det var ”någonting med utpumpningen” precis som för 7 år sedan. Denna gången tog vi Husqvarna istället för Siemens. Men det hjälper nog inte för det är bara 5 års garanti. Varför byggs inte saker för att hålla? Det där med ”slit och släng” borde väl vara ute.

Semester
Jag har köpt en ny mönstrad yoga-matta. Jag har en ny hoodie från Röhnisch. Dottern och jag gick en 4 km promenad. Jag träffade min kompis Mia på stan, det var några månader sedan vi sågs. Kul! Jag har dansat Sh’bam. Tvättat och dammsugit bilarna. Fått altantaket lagat. Fikat rabarberpaj i trädgården!

Jackbox
Vi spelade Drawful 2 med våra vänner som har Jackbox games på sin tv. Man spelar i sin egen mobiltelefon och tittar tillsammans på tv:n. Ritar och gissar typ. Det är jättekul! Extra kul att vara 8 stycken. Många glada skratt!

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.