Fem en fredag / hipp hurra / spa

Foto: Nilla Tankebubblor 2020.

Fem en fredag v.8 hipp hurra elisamatilda.

 1. Blir du visare med åren?
  Jag blir visare för varje år. Jag försöker i alla fall att ta till vara på mina erfarenheter och lära mig av mina misstag. Och inte bara mina egna utan även av andras misstag! Så smart att lära sig av andra också, man behöver inte ge sig på allting själv för att få lärdom. Men någonstans känns det även som om jag blir mera glömsk för varje år, så när peakade jag? 🙂
 2. Hur firar du din födelsedag?
  I glada vänners lag.
 3. Vad skulle du önska idag om du blåste ut ljusen på tårtan?
  Fred på jorden och frihet för alla kvinnor! (Och att åka på spa och bada utomhus i solsken.)
 4. Har du någonsin haft en dålig födelsedag?
  Det känns inte så, det brukar bli roligt! Fast en av de sämre var nog att fylla 50 under en pandemi.
 5. Är du bra på presenter till andra?
  Om jag får tid på mig så att jag hinner gå till de roliga affärerna. Det är roligt att köpa till andra. Men det blir svårare med åldern, man behöver inte så mycket. Jag ger gärna förbrukningsvaror som tvål, servetter och ljus. Eller sådant man äter upp eller som vissnar. Roligast är upplevelser!
Publicerat den
Kategoriserat som Fem en fredag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.