Söndag / Hooks Herrgård / solsken

sondag

sondag
Hooks
Jag tog ledigt i fredags och P har semester. Så vi tog med våra goda vänner och körde till Hooks Herrgård. Det finns ett jättefint spa där! Jag har badat inomhus och utomhus och i sjön! Jag har badat i kallt och i varmt. Saltrummet är också en favorit. Det var så lungt och skönt så vi kunde prova på allt. Så rofyllt! När vi var där i julas var det betydligt mera folk än nu.

Middag
Igår bjöd Ps föräldrar oss på fin restaurang. Vi hade en trevlig kväll tillsammans! Barnen provade råbiff till förrätt och jag smakade lite. Det var gott ihop med rödbetor, kapris och senap men jag tror att ingen av oss vill äta det igen. Kanske jag då. Min varmrätt var bergtunga och den var jättegod. Allt är så vackert och gott på PM! Njutning. Barnen var så fina och uppklädda.

Jobbat
Folk på jobbet började ta spontanledigt på fredagen. Det var ju så fint väder i helgen! Så jag hakade på fredasklubben och kunde åka till Hooks tidigare än planerat. Skönt att bara jobba fyra dagar istället för fem första veckan! Så torsdag eftermiddag hade jag massagetid. Min lediga fredag började med en timmes promenad i skogen och sedan lite sol i trädgården. Kanonhelg!

 
sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.