Melodifestivalen 2024 deltävling 3

Foto: Nilla Tankebubblor.

Idag var Mia och jag på genrep! Vilken rolig dag! 🙂 Melodifestivalen deltävling 3 kommer att bli jättekul att titta på ikväll! Missa inte det! (Se förfest också.) Carina Berg hyllar The Ark och sjunger Ringer du, kommer jag! tillsammans med Carolina Gynning och Christine Meltzer. Björn Gustafsson dyker upp igen, bättre än någonsin. 🙂 Edward af Sillén hedras i Hall of Fame. Dessutom är det bästa startfältet hittills med många bra låtar! Svårt att välja ut favoriter.

Jacqline – Effortless är ett jättebra sång- och dansnummer! Clara Klingenström – Aldrig mer är en bra låt. Kim Cesarion – Take my breath away är en danslåt som får oss att tänka på The Weeknd, alltså bra! Klaudy – För dig var helt okej. Gunilla Persson – I won’t shake var bättre än väntat. Svag sång, men vilken show det blev och vilket jubel! CazziOpeia – Give my heart a break Ja den var också jättebra!

Tillägg 18/2: Björn var så mycket bättre på genrepet! Han hade fler och roligare skämt och mera flöde. Synd att han inte satte det på kvällen. Rätt låtar gick till final! Och jag trodde att Klaudy och Gunilla skulle åka ut men de kom till kvalet.
Vi var ju som sagt på genrepet. Men vad vi också var med på, visade det sig, var när programmet Förfest! spelades in. Där sitter vi i rosa fjäderboa och känner oss som mupparna i Mahna-mahna 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.