Söndag / oststänger / fotobok

Söndag i punktform

Middag
Det var trevligt i torsdags då vi på jobbet var ute och åt tillsammans på kvällen! Annat sammanhang, andra kläder och andra samtalsämnen.

Kex
Ica selection oststänger smakade vi idag. De var goda. Vi hade dem tillsammans med Gulaschsoppa med köttfärs.

Australien
Dottern har gjort en fotobok om första halvan av sin vistelse i Australien.

Helgen
Jag inledde helgen med zonterapi, en skön fotmassage. Det har varit blåsigt och regnigt, så det blev inte någon promenad. Igår kollade jag på mello. Idag hälsade jag på mamma en stund och sedan var jag på min söndagsträning. Jag har inte fotat så mycket denna veckan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.