Fem en fredag / överflödigt

Foto: Nilla Tankebubblor april 2017.

Fem en fredag v.2 överflödigt

 1. Vad för olägenhet upplever du varje dag?
  Folk som bär sig illa åt i trafiken är tyvärr något jag ser alltför ofta. Så jag blir så glad när någon gör något snällt och visar en vänlig gest!
 2. Vad önskar du att du inte så ofta var i närheten av?
  Avgaser, tillsatser i maten, mikroplaster, miljöföroreningar som till slut påverkar våra kroppar. Sådant som jag har svårt att påverka ensam. Jag tänker även på omständigheter som är svåra att göra någonting åt själv som har med vårt samhälle att göra. Orimliga arbetssituationer och krav som påverkar vårt mående med stress osv.
 3. Vad senast hade du önskat lite mer varning om på förhand?
  Det finns. Jag kommer inte på något nu så det var kanske ett tag sedan.
 4. När fick du senast ge efter för en plötslig impuls?
  Det händer ofta att jag göra saker nu med detsamma! Eftersom jag har dåligt minne så måste jag antingen göra det nu eller så behöver jag skriva ner att jag ska göra det. (På jobbet kallar de mig Post-it.) Det kommer en del plötsliga impulser här hemma och ibland även städ-ryck. Guld är när min man och jag är i synk, då kan vi få mycket gjort! 🙂
 5. Vad gjorde dig positivt överraskad under veckan?
  Att jag trots allt kom iväg på ett träningspass. Jag trodde att jag skulle vila i tv-soffan varje kväll. Så seg. Men att mjukstarta året är en bra taktik för mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.