Olja hudolja torr vintern

Foto: Nilla Tankebubblor

Här är några favoriter i vintertid! Från Maria Åkerberg: Body lotion rose. Body Lotion Rose är en uppmjukande och välgörande lotion för alla hudtyper. Eteriska oljor av Ros och Lavendel ger en mild och fräsch doft. Magnesium oil passar om man har magnesiumbrist. Body & massage oil cypress Perfekt till ömma, stela muskler och svullna ben. Royal body oil med bl a solrosolja, havtornsolja och jojobaolja passar både som kroppsolja och intimolja. Aloe Vera Barbadensis är svalkande och fuktgivande.

Logona läppbalsam med ringblomma är en ny favorit som jag hittade i höstas. (Annars är ceratet från Maria Åkerberg också jättebra.) Ansiktolja Facial oil med bl a olivolja, jojobaolja, aprikoskärnolja från Organics by Sara. Sedan så är det då en sesamolja för närborrarna. Nozoil Original fuktar och mjukar upp torra, irriterade eller täppta näsgångar. Sist en hudolja från Weleda som innehåller sesamolja, havtornsolja.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.