Fem en fredag / Nystart

Golden Girls. Pantertanter.

Fem en fredag v.1 Nystart II

 1. Vilken är din närmsta nya plan för året?
  Januari är min segaste månad, så jag vill mjukstarta året. De kallaste månaderna på året ligger framför oss nu. Jag tar det lugnare på vintern. Jag har bokat in lite massage och annat att se fram emot för att ta mig igenom januari och februari. Nu när julen är över längtar jag efter våren!
 2. Vad är något du vill göra under 2024?
  Så småningom blir det ljusare. Jag ser fram emot att resa och att träffa min dotter! 🙂 Umgås, träffa gamla vänner, skaffa nya vänner. Fortsätta med att vara nyfiken och vetgirig.
 3. Vad vill du göra bättre i år?
  Var den personen som du skulle vilja möta. Var någon som får dig att känna dig trygg. Var mera öppen och generös. Tro gott om andra. Tro att andra vill dig väl! Visst känns det skönt? Det ger sinnesro att tänka goda tankar. Det är jobbigt att gå runt och vara orolig. Så skrev jag på Nyårsdagen.
 4. Har julen åkt ner än?
  Tomtarna, det var inte så många, åkte ner på Nyårsdagen. Nu har vi adventsbelysningen och utegranen kvar. Det får vänta till Tjugondedagen.
 5. Hur brukar januari kännas för dig?
  Lång, kall och mörk. Det är inte förrän vi tagit oss igenom vintern som året riktigt börjar. Januari är en tid för reflektion, vila och återhämtning. Inte starta upp nya projekt, det kan vänta till våren.

2 kommentarer

 1. Bästa mottot och rådet ju, att vara den personen man skulle vilja möta. <3

  Trevlig helg! Vi har tagit oss igenom en vecka av januari, vi ser snart ljuset. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.