Fem en fredag / God Jul

Bilder: Scott Hilburn och Dan Reynolds.

Fem en fredag v.51 God Jul

 1. Känner du dig klar inför julens dagar?
  Det blir inte bättre än så här helt enkelt. Just nu prioriterar jag en stund framför datorn istället för att dammtorka och laga mat. Det får duga, vi är ganska så klara. Handlade mat idag. Det blev dyrt. (Lika jobbigt som att föda barn?! 🙂 Kolla.)
 2. Hur kommer du fira (eller inte fira) i år?
  Det får jag berätta om när det har hänt. Det blir sig likt antar jag. …Men inte helt eftersom min dotter är i Australien.
 3. Har du någonsin kört julklappsleken?
  Vi har en rolig julklappslek med twist varje år på jobbet. Vår lekledare hittar på olika varje gång. I år fick t ex jag öppna en julklapp med kniv och gaffel!
 4. Vad är något du alltid gör under julen?
  Jag ser fram emot att träffas och umgås med familjen.
 5. Vad är ett julminne du alltid kommer minnas?
  Bästa är när jag var liten och efter det när mina egna barn var små! När det var mycket snö och när det kändes som tiden räckte till. Detta är min dröm. När jag bakade kakor med barnen och hann med roliga saker.
Publicerat den
Kategoriserat som Fem en fredag

3 kommentarer

 1. Din dotter är långt borta, oj! Men i ett mycket spännande land, skulle mycket gärna besöka Australien. Jag hoppas ni kan höras på julen ändå, nu då alla möjligheter till chat och facetime finns. Så får ni kramas när ni ses nästa gång. Ha en skön julhelg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.