Trevlig helg / fredagslistan / var stolt

Trevlig helg
Foto: Nilla Tankebubblor 2018.

Fredagslistan

VECKANS BÄSTA:
Det är inte vad som är under granen, utan det är vilka som sitter runt granen som spelar roll.

VECKANS FINA:
Säg högt till dig själv att du är stolt över dig själv! ”Jag önskar för dig idag och varje dag att du också kan skrika ut positiva affirmationer till dig själv och vara stolt över det du har gjort!” rowley.adventures

VECKANS ROLIGA:
”Känner du någonsin att din hjärna är smart men munnen är helt dum, att du egentligen är intelligent men din mun förstör allt.” thetypicaljag_se

VECKANS SKRATT:
När mormor berättar om hur det var att gå hela långa vägen till skolan. argabibliotekstanten

VECKANS ORD:
”Baby boomers” Den här generationen präglas av den inleddes under en period med ökat barnafödande i många länder, efter den oroliga tiden under andra världskriget. Generationen växte upp under efterkrigstiden, under en tid med ofta stark ekonomisk tillväxt och växande konsumtion. Wikipedia.

VECKANS TOKIGA:
Rånaren behövde tänka efter en stund. Väskan eller moppen. officialwarrenbuffetts

VECKANS TV:
Jag gillar dokumentären om David Beckham. Nu tittar jag på dokumentären om Robbie Williams. (Netflix) Jag har sett två avsnitt.

VECKANS MILJÖ:
Går det att vara en utsläppare och samtidigt en klimatkämpe? Lyssna på Sara! sarawimmercranz

VECKANS SYSTERSKAP:
”…Kvinnor går omkring och ger andra och helt främmande kvinnor komplimanger. För det gör de ju. Det är det som är det vanliga. Jag har sett sambon stoppas på gatan av både unga och äldre kvinnor som vill berätta att hon har en otrolig kappa på sig och jag har känt en försiktig avundsjuka mot det besynnerliga systerskap som tycks trumfa skammen. Ibland vill de inte ens veta var hon har köpt kappan (eller klänningen) (eller luggen), de vill bara säga att den är otrolig. Och ibland handlar det inte ens om enskilda komponenter utan något omätbart och överväldigande.
En kväll, vi skulle på middag hos vänner och var väl lite fint klädda, var det en dam på bussen som pep till vid åsynen av min sambo innan hon lutade sig fram och väste: ”Vad läcker du är. Hela du.” Hon var gränslös och lite groggblöt i rösten men det fanns ingenting olustigt eller hotfullt där. Inga (skönjbara) sexuella ambitioner. Bara som en hemlig blinkning mellan två medlemmar av det internationella ordenssällskapet kvinnorna.” / Andrev Walden.

VECKANS HÄLSA:
Styrketräning, yoga och dans.

VECKANS KVINNOHÄLSA:
”Det märks att patienterna är mer pålästa. Industrin är rädd, försöker frenetiskt behålla sin auktoritet. Det är därför ni ser att marketingspråket kring preventivmedel & hormoner ändras. Å ena sidan intensifieras ”mensen är onödigt”-retoriken gentemot den unga, okunniga massan. ”man VET att en växande grupp kvinnor kräver svar. Propagandan måste ju anpassas efter allmänbildningen.” Läs hela inlägget hos vulverinekoos

VECKANS ÖVNING:
Har du ont i ryggen och knäna? Hyper-svankar du? Genom att aktivera magen & röven, stärka & sammansvetsa dom kommer många åkommor att försvinna. Vill du bygga en stark röv (och kropp) är det basövningar som gäller. isaknyqvist

VECKANS CITAT:
”Jag är väl som folk är mest. Men jag har förstått att det inte handlar så mycket om hur man har det utan om hur man tar det. Och när man mår piss är det svårt att ta motgångar på något bra sätt.” –I’m a lucky guy! Läs hos Underbara Clara.

VECKANS KLOKA:
Stop letting your mood dictate what you do. You have to take actions first, then your mood will follow. Act like the person you want to become. Mel Robbins. YouTube.

VECKANS INSIKT:
”I’m OK with being misunderstood. We’re never going to be understood by everyone, and that’s okay .” / Jay Shetty

VECKANS VISDOM:
Om du någonsin möter någon som får ditt liv att flyta lättare och som får dig att skratta mycket, behåll dem i ditt liv! Det är allt du behöver. / Jay Shetty.

VECKANS TANKE:
Var dig själv. Så att människor som letar efter dig kan hitta dig. Göm inte ditt verkliga jag. Det kan finnas någon som letar efter just dig, precis som du är. / Jay Shetty

VECKANS KÄNSLA:
”Sometimes when you hurt nobody sees your pain. Sometimes when you’re sad nobody sees your sorrow. Sometimes when you cry nobody sees your tears. …But fart just once…! argabibliotekstanten

Dagens låt: P!nk – All out of fight

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.