Fem en fredag / Läskigt

Fem en fredag v.44 Läskigt

 1. Hur lättskrämd är du?
  Ganska lättskrämd. Jag gillar inte att bli skrämd eller att skrämmas.
 2. Vad tycker du är läskigt?
  Att så många människor känner hat och hämndlystnad. Att det finns sådana människor som väljer att starta krig och döda andra människor.
 3. Har du fått besök av barn för bus eller godis i veckan?
  Två pojkar kom den 31/10. De hade ingen bra fantasi till utklädnad, men det var kallt och regnigt så de fick godis av mig! För övrigt tycker jag att det är en bra regel att barn bara ringer på dörren vid hus med dekorationer och tända pumpalyktor.
 4. Vad klädde du senast ut dig till?
  Det händer inte ofta, inte min grej. Det var i alla fall kul på studentveckan med bl a 70-talstema. Jag har även varit på fester med 80-talstema.
 5. Har du någonsin upplevt något övernaturligt?
  Jag försöker komma på, men jag tror inte jag har något.

2 kommentarer

 1. Människan är det läskigaste som finns, världen vore en mycket vackrare plats utan henne…Just nu verkar hela världen blivit galen, snart orkar man inte ens ta in nyheterna längre. Maktlös är bara förnamnet. Ha en fortsatt trevlig helg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.