Söndag / Sydney / motorcykel

Söndag i punktform


Sydney
Det är vår i Sydney nu och några av de senaste dagarna har de varit omkring 35 grader varmt. Skönt att vara på stranden! Jobbigt att vara på jobbet. Dottern trivs bra med livet, skolan, jobbet och pojkvännen.

Motorcykel
Jag tog med mig mamma på en utflykt till min kompis A igår. Det hände sig att hennes man var hemma just då och putsade på sin motorcykel. Mamma säger någonting om att det hade varit kul att åka med. Sagt och gjort! 🙂 Första gången i vuxen ålder som hon åker motorcykel blir alltså på denna coola Harley-Davidson 2022 Road King i den fina färgen midnight crimson!

Fika
Under tiden pratade kompisen och jag med min dotter på videosamtal. Efter en stund kommer mamma tillbaka med ett stort leende på läpparna! Hon fick en kopp kaffe och vi satt och ute i solskenet och pratade en stund.

Spontan
Vi hade inte pratat innan om att vara spontana. (Jag skrev ju att jag saknade att vara spontan i fredags.) Men jag är så nöjd med att jag tog med mamma igår. Och att hon var spontan! och tog tillfället i akt att komma ut på åktur. Det var så härligt hur det blev!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.