Söndag / knäkudde / anemon

Söndag i punktform


Höstanemon
Det är knoppar på min höstanemon. Förra året såg det ut så här när vi planterade en rosa höstanemon. Nu har jag klippt ner pionen så att anemonen ska få lite mera ljus på sig. Hoppas att den ska blomma snart! Det har varit skönt väder i helgen. Hortensian har flyttats ut från sin kruka ut i gräset. Den står nu utanför vårt sovrum.

Älg
Torsdag morgon på väg till jobbet i dimman fick jag bromsa för att släppa fram en älg som travade över vägen. När han kom över travade han vidare längs viltstängslet utan att kunna komma in i skogen… Jag körde sakta vidare. Undrar hur det gick för honom. (Jag var beredd eftersom jag hörde varningen på lokalradion.)

Knäkudde
Denna veckan har jag börjat sova med en ”knäkudde”. En har den mellan låren så att knäna inte ska gå ihop, så att en ska slippa ligga med knäna omlott och på så vis ha höften sned. Med kudden blir höften rak och en slipper spänning, belastning och snedvridning i ryggraden.

Träning
Denna veckan har det varit yoga, funktionell träning, LesMills Core och Sh’bam-dans, Body Pump och Body Balance. I fredags var jag på fotmassage, zonterapi.

Vilket liv!
Säsong 2 av Vilket Liv med Renée är igång på TV4. Idag har jag tittat på programmet om Henrik Dorsin. Jag blir rörd över hur fint programmet var! Om en gillar Henrik och Renée (…och om en är kvinna 50+?) så blir en tårögd! 🙂

Vinterlov
Här är hon! Henne som jag saknar så mycket! ❤️ De har precis haft vinterlov i Sydney. Hon har varit på aktiviteter med sin pojkvän och målat på porslin. Träffat en ny kompis, en svensk tjej som är au-pair. De har varit på stranden, Manly. Och jobbat såklart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.