Söndag / Kosta spa / långhelg

Söndag i punktform


Hortensia
Det är ingenting vi brukar ha. Men just nu har vi en som står utomhus i en självvattnande kruka. Jag hoppas att den ska vara grön eller vit.

Spa
Precis som förra året har jag varit på Spa i Kosta. Denna gången hade jag med mig min man och våra goda vänner. Vi fyra badade, slappade, fick massage och åt gott.

Gräslök
Det växer lök i odlingslådan i år. Gräslök har vi haft i flera år och den har redan börjat att blomma. Vi tog lite på pastan. Igår åt vi rabarberpaj. Gott!

Vikingen
När Måns får se sin fru Ciara bakom masken på Vikingen. Han ser så förvånad ut och totalt helt nykär! Heart Eyes emoji personifierad. ”Ciara säger att Måns reaktion efter att han såg att det var hon som gömde sig under masken var vad som gjorde hemlighetsmakeriet värt det. ”Jag tror han gick igenom alla sorters känslor, jag har aldrig sett honom så chockad.” Wow! ”Get yourself someone who looks at you like this! som Måns tittar på Ciara. Såg du Masked Singer i fredags?

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.