Fem en fredag / aktiviteter

Bilder från 2009.

Fem en fredag v.32 aktiviteter

 1. Vad gör du när du känner dig aktiv?
  Jag gillar gruppträning och gym.
 2. Vad gör du när du lär dig något?
  Jag lär mig nya saker varje dag känns det som. Jag är väldigt vetgirig. Jag letar upp allting jag vill veta via google och jag läser tidningar och lyssnar på radio. Jag gillar att fördjupa mig i saker. Det dyker också upp ny kunskap dagligen via quizspelet Primetime 🙂
 3. Vad gör du när du har tråkigt?
  Det är när man har tråkigt som kreativiteten föds. Då kan man tänka ifred och komma på roliga idéer. Men har folk ”tråkigt” nu för tiden när mobiltelefonen ständigt är i handen? Människor blir ointresserade av sin omgivning när de har mobilen som lockar med dopamin-kickar. Vi blir avtrubbade och mindre benägna till att göra roliga aktiva saker när mobilen är i närheten.
 4. Vad gör du när du gör något för dig själv?
  Bloggar och läser andras bloggar. Läser tidningar och ser på tv.
 5. Vad för aktivitet vill du prova på?
  Att rida på islandshästar på Island finns kvar på min bucket list… (drömresmål 2015)
  Och kolla på inlägget Överraska mig! från september 2009. Vi hade precis flyttat in i huset då. Ett nytt kök blev det 2014. Bootsen köpte jag och chokladen med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.