Söndag / T A W / Zucchini

Söndag i punktform


TAW
Mia och jag har varit och lyssnat på Tomas Andersson Wij igen! Förra gången var mars 2019. Denna gången såg vi honom utomhus. Fint! Det hade regnat hela dagen men på kvällen blev det solsken.

Minigolf
I fredags firade vi in semestern med att gå till en ny äventyrsgolf med våra vänner. Av oss fyra spelade min man jämnast och vann med 37 poäng. Han fick dock bara en spik (hole-in-one) men jag fick två!

Pub
Efter golfen åt vi på restaurang och sedan drog vi vidare på pub. Det är inte ofta jag går på pub numera, men i fredags hände det! En irländsk dessutom och den hade trubadur-afton. 🙂

Hallon
Raringen plockade 1,5 liter hallon i trädgården. Jag paxade att få frysa in några precis som de är. Jag gillar att ha dem i smoothies. Sedan blir det nog sylt eller paj på resten.

Squash
Vi fick en planta med gul squash (zucchini, courgette) av Ps pappa. De brukar ju växa så att det knakar! Igår gjorde jag zucchini-plättar efter detta recept.

Semester
Jag glömde bort att blogga igår när det var söndag. Idag är det måndag. Jag är inte bara dagvill utan även veckovill. Jag brukar alltid ha semester vecka 28 men inte detta året. Det känns som om jag har jobbat på semestern… Nåja, nu är det i alla fall lite vila att se fram emot.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.