Moodboard juni 2023

Bilder: Lindex, Hemtex, Cos, Residus.

Vilken söt blus blus med volanger från Lindex. Snyggt med vita jeans också! * Påslakanset Cap Riviera i bäckebölja randigt/blommigt från Hemtex. Så härligt somrigt! (Seersucker: The word originates from the Persian words shîr and shakar, literally meaning ”milk and sugar”, from the gritty texture (”sugar”) on the otherwise smooth (”milk”) cloth.) * Den fina Midsommar-klänningen kommer från Cos. * Kläderna från Residus ser väldigt sköna ut! Byxorna har Elastic waistband, heavy jersey stretch quality. Viscose, Polyamide, Elastane. Det finns mycket fint på den sidan!

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.