Barfotaskor på Sh’bam

Foto: Nilla Tankebubblor.

Idag hade jag på mig mina nya barfotaskor! Jag tänkte ha dessa på träningen. (Kanske skaffar jag ytterligare ett par barfotaskor framöver för utomhus.) Det gick alldeles utmärkt att dansa med dem! Först var jag på nya releasen av Les Mills Core och efter det dansade jag Sh’bam. Kul!

Det som är skönt med skorna är det ät gott om plats för tårna, och att stortån har plats att vara rakt fram istället för böjd in mot de övriga tårna. Jag har även köpt tåstrumpor. ”Strumpan är fotformad och utan sömmar. Injinji’s unika fem-tå design eliminerar hud mot hud kontakt mellan tårna som förhindrar blåsor och skavsår.” Joe Nimble.

Här är mitt förra inlägg om barfotaskor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.