Fem en fredag / Medelmåtta

Bild: Softgoat. Apropå myskläder hemma.

Fem en fredag v.13 medelsvensson

 1. Hur är du en riktig Svensson?
  Jag känner mig som en medelmåtta när det gäller det mesta. Jag brukar ju säga att jag gillar lagom. …Men ändå inte…
 2. Vad gör du direkt när du kommer hem?
  Byter från jobb- till myskläder! eller träningskläder. Diskar min matlåda. Lägger mig raklång, eller med benen högt, i tio minuter.
 3. Vilken tid går du och lägger dig?
  Jag lägger mig senast 22.00. Det brukar bli samma tid på helgen också. Jag orkar vara uppe lite längre på lördagarna om det skulle behövas 🙂
 4. På vilket sätt är du tråkig?
  Enligt vissa är det tråkigt att vara nykter? Men jag kan ha lika kul ändå! Jag dricker inte något med alkohol längre. (Det blev sällan när jag blev mamma, och sedan ca 7 år ingenting alls.) Inte för att jag drack för mycket innan eller har några dåliga erfarenheter. Jag fokuserar mera på min hälsa nu.
 5. Har du en Ove Sundberg i ditt liv?
  Så här står det på Wikipedia om Ove: ”snålast, tråkigast och mest påfrestande av alla i Solsidan. Han vill alltid låna saker som han aldrig lämnar tillbaka förutom när de har gått sönder.” Någon sådan granne eller person har jag inte. När jag istället tänker på Ove som i boken En man som heter Ove. ”en vresig gammal man som upprättar strikt ordning i sitt radhusområde.” så kan det bli lite mera igenkänning, ibland på min man 🙂 (skojar).

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.