Fem en fredag – random / konserter

Foto: Nilla Tankebubblor. Darin 2018.

Fem en fredag v.12 random / konserter

 1. Vilken är den bästa konsert du varit på?
  Darin med Smith & Thell som förband 2018 var riktigt bra! Kent med The Ark som förband 2000 var häftigt. Tomas Andersson Wij 2019. Magnus Uggla 1998. Sedan har jag sett en hel del artister på stadsfestivaler och dansställen också. Jag tänker efter om jag har sett någon artist som inte är från Sverige, jag kommer bara på att vi såg en skymt av Status Quo på Liseberg en gång. Något av det allra mäktigaste var att se The Ark igen förra året! Jag har inte varit alls ofta på konsert. (Jag önskar att jag hade varit på Håkan Hellström på Ullevi eller Laleh. Eller Bon Jovi eller Coldplay!) Dottern har varit på riktigt bra konserter! Hon har sett Harry Styles i Stockholm och i Sydney och även Bruno Mars i Sydney! 🙂
 2. Bäddar du sängen på morgonen?
  Jag bäddar, slätar till, min halva av sängen. Jag stiger upp först och åker till jobbet innan min man har stigit upp. På helgen så bäddar och vädrar jag i sovrummet. Men jag lägger inte på något överkast.
 3. Vilken årstid är din favorit?
  Våren och försommaren är bäst! Maj när syrenerna blommar! Jag gillar lagom väder, inte för varm och inte för kallt, så våren och hösten är sköna för mig.
 4. Hur för du anteckningar?
  Min fredagsinlägg t ex skriver jag i ”anteckningar” på dator innan jag klistrar in dem i bloggen. Annat jag vill komma ihåg skriver jag på post-it lappar eller direkt in i kalendern. Jag har en kalender i mobilen och även en veckoplanerare (från Lagerhaus) på köksbänken. Jag har alltid ett skrivblock bredvid tangentbordet också.
 5. Vad har funnits längst på din nuvarande att göra-lista?
  Att dammsuga i bilen. Att tvätta fönster. Att plantera om krukväxter. Att rensa i källarförrådet. …Den typen av grejer som helst behöver en långhelg och bra väder.

3 kommentarer

 1. Femman ger mig genast dåligt samvete – det därmed fönsterputs och dammsuga bilen… Anteckningar för jag fortfarande uteslutande med papper och penna. Blogginläggen skriver jag i Word och hoppas på att programmets stavningskontroll fungerar;-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.