Söndag / Darin / snö och solsken

sondag
darin
Snö
Det har varit fortsatt minusgrader och snö denna veckan och speciellt denna helgen. Men det har varit vacker snö och att solen skiner gör det hela lite bättre. Men jag vill så gärna ha plusgrader istället nu!

Foton
Barnen och jag hade jättekul när vi tittade i gamla fotoalbum i veckan. Tösen gillar ju Stranger Things och allt med 80-talet just nu. Så hon ville ser hur jag såg ut och vad jag hade för kläder. -Mamma, vad cool du var!

Gaming
Lilleman fick en gaming-stol. Alltså en skrivbordsstol med högre ryggstöd och lite justerbara kuddar och sånt. Han sitter ju en hel del vid datorn.

Karate
Denna terminen har han börjat på karate. Det verkar vara hans grej! Två gånger i veckan nu. Det har varit fotboll, innebandy, pingis och väldigt mycket simning. Men nu är det karate som gäller. Kul att han gillar det!

Darin
Mia och jag var och såg Darin! Det var så bra! Musik är ju härligt att uppleva live. Vi hade bra platser och ljudet var inte för högt.

Frissan
Jag fick lite blonda slingor och en stunds avkoppling hos frissan i fredags. Frisörbesök och massage är vardagslyx för mig.

Övningskörning
Den första lilla hemma-lektionen med att öva på dragläge och köra på ettan och backen, för tösen i helgen. Det var pappa som fick vara med.

Firande
Barnens kusiner ska åka till fjällen idag. Så vi passade på att träffa dem hos Ps föräldrar igår. Den lille treåringen fick en brandbil.

Snapchat
Jag har några jämnåriga vänner och så dottern förstås. Så nu provar jag att ha Snapchat på mobilen. Jättekul! Men jäklar va det suger batteri.

sondag

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.