Söndag / Bergen / flytt

Söndag i punktform


Bergen
Sonen har varit i Norge för första gången! Åkt tåg till Köpenhamn och flyg till Bergen med några klasskompisar och lärare. Spännande att komma iväg till ett annat land och se sig omkring lite. Han verkar helnöjd!

Flytt
Dottern har flyttat för andra gången. Först bodde hon i en studentlägenhet nära skolan. Sedan hos en australiensisk barnfamilj i södra Sydney. Nu i en lägenhet hon delar med några svenska tjejer i norra Bondi.

Massage
Jag var på ansikts-zonterapi för första gången. Jag har varit på fot-zonterapi tidigare. Det var så avslappnande att ligga där på en fredagseftermiddag och lyssna på lugn pianomusik. En bra start på helgen.

Piano
Apropå piano så har jag en kompis som är duktig på att spela piano. Vi var några vänner som fick höra henne spela igår kväll. En liten privat-konsert 🙂 Sedan var det middag och samtal tills midnatt. Jag gav en present som bestod av ett påskägg med nougat. En handtvål från Remoair. Pappservetter kritstreck från Axlings som liknar linnetyg. Och sockor som min mamma har stickat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.