Fem en fredag / fem

Bilder: Allt om mat, Dermanord, Les Mills, Friends.

Fem en fredag v.10 fem

 1. Minns du hur du firade din 5-årsdag?
  Här är jag på min 5-årsdag! Jag har fått skolhuset från Fisher Price. Min bror och jag hade sedan även bondgården, flygplatsen, flygplanet, huset, båten. Älskade att leka med det! Fisher-Price leksaker är vintage nu. (Här hittade jag bloggen Inred hemma som visar bilder på leksakerna.)
 2. Vilka fem saker från barndomen har du i förråd/källare?
  Några av de F-P leksakerna finns kvar, men inte i min källare utan hos mina svärföräldrar. Så mina barn har också lekt med dem! Leksaker som jag sparat från mina egna barn i min källare är Duplo. Så mycket roligt vi har haft med det! Från min egen barndom finns det litegrann också, kommer inte på vad just nu. Min mamma har förresten sparat elvispen och termosen 🙂
 3. Hur firade du din födelsedag för fem år sen?
  Mina kompisar var här!
 4. Vilka fem kända personer skulle du bjuda på ditt nästa kalas?
  Eva Röse, Jill Johnson, Jenny Koos, Loreen, Farah Abadi. Vad kul vi skulle ha!
 5. Har du just nu fler än fem saker på din önskelista?
  Restaurangbesök, massage och spa, resor, roliga träningspass, egentid och tillsammans-tid, träffas med goda vänner. När du blir äldre blir önskelistan mindre, och det du verkligen vill ha är sådant som inte går att köpa för pengar. Vad det gäller prylar finns det kanske något som jag villhöver: Ljuslyktor och sängkläder.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.