Färg, mönster och retro

Bilder: Ellos.

Marie Olsson Nylander har designat sängkläder med mera för ellos. Saker som passar perfekt in i hennes hus. Fin inspiration! Jag gillar påslakan Birgitt med ockragula blommor på. Eller kanske mönstret Solveig med busiga markattor i djungeln eller det blårutiga Gunn. (Påslakan utan handhål är bäst tycker jag. Och tryckknappar nertill och att tvätta i 60 grader.)

Dagens låt: Stephen Sanchez, Em Beihold – Until I found you

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

2 kommentarer

  1. Gunn fastnade jag för. Blått och rutigt går alltid hem hos mig. De andra färgerna är liiiite för mycket sjuttiotal för mig och det har jag lämnat bakom mig… Trevlig helg, ser fram emot ditt fredagssvep med klokheter. <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.